Nieuws

Ooit gedroomd om zelf gezonde voeding te produceren ? Waarmee moet je dan starten ? Als je dezelfde vragen hebt, is deze workshop voor jou. Tuin, terras, balkon, dak of gewoon een vensterbank, het maakt niet uit, hier kan je de juiste plant en houder leren kiezen. Inderdaad, telen in de stad en de seizoenen volgen is gemakkelijk en leuk !

Een jaarlijks onderhoud zorgt er voor dat de diensten van jouw bibliotheek op vrijdag 20 april, van 19.00 – 22.00 uur, en zaterdag 21 april, de hele dag,  beperkt zijn.

Tijdens dit onderhoud kun je Mijn Bibliotheek of de catalogus niet raadplegen, of een reservatie doen.
Je kunt wel boeken en andere materialen lenen of terugbrengen.
Wens je je materialen te verlengen, geef jouw naam dan door aan de balie, wij doen maandag het nodige.

De bibliotheek is gesloten op:

• dinsdag 1 mei (Dag van de Arbeid)
  • donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 mei (Hemelvaartsdag en Brugdagen)
  • maandag 21 mei (Pinkstermaandag)

Cinema Fonkel* is een gratis kinderfilmfestival op verschillende locaties in Jette. Breng je (groot)ouders, broers, zussen en vriendjes mee. Van vrijdag 9 februari tot en met zondag 18 februari in Essegem, Bib Jette en Ploef! We openen vrijdag 9 februari met een feest in Essegem. Kom verkleed in jouw favoriete filmpersonage en loop over onze rode loper als een echte filmster!

Voor de plaatsing van de informatieve boeken in de volwassenenafdeling hanteert de Nederlandstalige bibliotheek sinds kort een ander systeem, waarbij de cijfercodes van vroeger vervangen werden door duidelijke thematische icoontjes.

De informatieve boeken voor volwassenen staan nu geplaatst op ZIZO, wat staat voor Zonder Inspanning ZOeken.