Nieuws

Werk je al met Windows maar blijf je het moeilijk vinden om met bestanden te werken? Vind je bestanden die je opsloeg of downloadde moeilijk terug? Leer dan vlot met bestanden werken in de bibliotheek van Jette. Je leert correct opslaan, mappen maken en goochelen met bestanden als een pro. Op dinsdagvoormiddag van 9u tot 12u, vanaf 26 september

Spelen doe je fair! Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Zaterdag 14 oktober van 14u tot 16u  kan je het spel 'Kort maar eerlijk' komen spelen in de bib. Een actief groepsspel rond het thema 'Fair Trade'. Het is gratis. Graag vooraf inschrijven via het inschrijvingsformulier.

Het is weer tijd om zaden te oogsten! Weet je niet precies hoe je dat het best doet? Wil je er meer van weten? Kom dan zaterdag 23 september naar de bib. Van 10u tot 12u30 gaat er een tweetalige workshop door waarin je alles te weten komt over het oogsten van zaden.

Graag vooraf inschrijven: ddo@jette.irisnet.be of 02/422 31 03.

De Jetse herfst zal op een mooie manier van start gaan in Jette, want met de tweede editie van Klet’Mar Jette kunnen we ons opnieuw opmaken voor 3 dagen vol cultuur. Deze driedaagse laat ons de rijkdom van het lokale culturele leven ontdekken. Plaats van afspraak is Atelier 34zero. Op zaterdag 30 september van 14u tot 18u is de bib van de partij met een toffe knutselactiviteit voor jong en oud.

Op autoloze zondag is de bib ook weer van de partij! Kom zitten op ons verteltapijt en ga met ons mee op verhalenreis! Van 14u tot 17u, Kardinaal Mercierplein, voor kinderen vanaf 5 jaar.