Nieuws

Dit jaar wordt het feest van de Vlaamse Gemeenschap gevierd in het Garcetpark. Van 11u tot 15u.

Je wordt getrakteerd op een gezellige, duurzame brunch in picknicksfeer met tal van leuke activiteiten.

Zo kan je je laten betoveren door de poëtische circusvoorstelling van Juliana Joseph, kan je een eigen biologisch afbreekbaar kweekpotje maken, kan je bananen tatoeëren of kan je deelnemen aan enkele spelen (kubb, petanque, etc).

En dit allemaal terwijl Los Bandos je meeneemt op een muzikale reis doorheen Latijns Amerika.

De bibliotheek is gesloten op maandag 5 juni (Pinkstermaandag).

De zadenbib bestaat 1 jaar! En om dat te vieren worden er op woensdag 7 juni vanaf 13u30 allerlei gratis activiteiten georganiseerd. Zo leer je er bijvoorbeeld hoe je kunt moestuinieren met recupmateriaal en hoe je zadenbommen maakt. Er is een kookworkshop om 15u. Hiervoor moet je je inschrijven (vlarock@jette.irisnet.be). Om 17u is er een drink en een speech. Bekijk bij 'Lees verder' het hele programma en kom 7 juni naar Jette!

Woensdag 31 mei om 15u

Jij komt toch ook luisteren?

Altijd al eens willen leren schaken? Ben je tussen de 10 en 13 jaar? Kom dan op zaterdag 3 juni naar de bib. Van 11 tot 13u leren Johannes en Pablo je de eerste kneepjes.