Nieuws

Cinema Fonkel* is een gratis kinderfilmfestival op verschillende locaties in Jette. Breng je (groot)ouders, broers, zussen en vriendjes mee. Van vrijdag 9 februari tot en met zondag 18 februari in Essegem, Bib Jette en Ploef! We openen vrijdag 9 februari met een feest in Essegem. Kom verkleed in jouw favoriete filmpersonage en loop over onze rode loper als een echte filmster!

Voor de plaatsing van de informatieve boeken in de volwassenenafdeling hanteert de Nederlandstalige bibliotheek sinds kort een ander systeem, waarbij de cijfercodes van vroeger vervangen werden door duidelijke thematische icoontjes.

De informatieve boeken voor volwassenen staan nu geplaatst op ZIZO, wat staat voor Zonder Inspanning ZOeken.

Beste klanten,

Naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente zal de bibliotheek eenmalig gesloten zijn op woensdag 10/01/2018.

De bibliotheekmaterialen die als uitleendatum 10/01/2018 hebben zullen door ons verlengd worden tot 11/01/2018.

U kan uiteraard ook altijd zelf u materialen verlengen en beheren via de website van mijn bibliotheek.

mvg

Naar aanleiding van de nieuwjaarsreceptie van de gemeente zal de bibliotheek uitzonderlijk gesloten zijn op woensdag 10/01/2018.

De bibliotheekmaterialen die als uitleendatum 10/01/2018 hebben zullen door ons verlengd worden tot 17/01/2018.

U kan uiteraard altijd zelf uw materialen verlengen en beheren via mijn bibliotheek, of ze via onze inleverbus binnenbrengen.

Spelen met Nederlands voor kinderen

Taalatelier voor kinderen van de 3de kleuterklas en het 1ste leerjaar.*

Kom je mee spelen en knutselen?
Kom je mee naar verhalen luisteren?
Kom je mee al spelend Nederlands leren?

De taalateliers gaan door op volgende data:
Spelen met Nederlands voor kinderen

Taalatelier voor kinderen van de 2de en 3de kleuterklas.*

Kom je mee spelen en knutselen?
Kom je mee naar verhalen luisteren?
Kom je mee al spelend Nederlands leren?

Op woensdag en op zaterdag. Meer info en inschrijven?  klik hier: http://jette.bibliotheek.be/Taalatelier
Wil je je kind inschrijven in een Nederlandstalige school in Brussel voor het schooljaar 2018 – 2019? Dat kan in de periode van 8 januari tot en met 2 februari 2018 via www.inschrijveninbrussel.be. Het moment van aanmelden speelt geen rol, zolang het maar binnen deze periode gebeurt. Kan je wel wat hulp gebruiken?