Chica en Flicka - theater - 22/11 = geannuleerd

Elk kind voelt zich weleens 'anders', vanwege zijn afkomst of huidskleur, vanwege een stempel als ADHD of HSP, of vanwege een beperking... Ook Chica en Flicka verschillen erg van elkaar.

Maar met (live)muziek en poëzie weten ze toch een brug te slaan tussen hun verschillende leefwerelden. En zo ontdekken ze dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze op het eerste gezicht dachten. Conclusie: iedereen is anders, en toch hetzelfde!

Wanneer: 22/11

Hoe laat: 11u

Waar: Ecole Notre Dame de Lourdes (in hangar) : Leopold I-straat 307-309, 1090 Jette

Voor wie : gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar

Gratis

Voor meer info en inschrijven: bibliotheek@jette.irisnet.be, 0485 60 12 22 of kom gewoon even langs in de bib!

We dragen zorg voor een veilige omgeving. Ouder dan twaalf jaar? Breng je mondmasker mee!

De Jetse taalprikkels worden georganiseerd door de bib, de dienst Nederlandstalige cultuur, Brede school Essegem, Brede school De verrekijker en GC Essegem.