Plantotek: Een plantenbibliotheek in de Jetse bibliotheken!

Onder de noemer Plantotek willen we iedereen in Jette en omstreken de mogelijkheid bieden om planten te adopteren, voor zowel binnen als buiten. Waarom? Omdat de natuur essentieel is voor ons welzijn, vooral in stedelijke gebieden. Heb je geen groene vingers? Geen probleem! Het hele jaar door worden er hands-on workshops aangeboden.

plantotek afbeelding

Zaaien, verpotten, substraat voorbereiden, de knepen van het tuiniersvak hebben binnenkort geen geheimen meer voor jou! Je leert namelijk alles om je eigen groenten, kruiden en andere eetbare of sierplanten te kweken.

Aarzel niet om een rondleiding te volgen, planten, zaailingen, stekken uit te wisselen of om meer te weten te komen over het Plantotek-project.

19.06 om 14u: zaaien met het hele gezin
Kom zaaien met het hele gezin. De activiteit is open voor kinderen vanaf 6 jaar, in gezelschap van een volwassenen.

Opgelet, de plaatsen zijn beperkt en inschrijven is verplicht (02.427.76.07 - bibliotheek@jette.irisnet.be) of aan de balie van de bib.