Dvd
Engels

Westworld. Season 4, The choice

Evan Rachel Wood (acteur), Jeffrey Wright (acteur), Ed Harris (acteur)
Opnieuw dreigt er een verstoring van de wereldorde plaats te vinden vanuit Westworld.
Titel
Westworld. Season 4, The choice
Acteur
Evan Rachel Wood Jeffrey Wright Ed Harris Thandiwe Newton 1972-
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Home Entertainment, © 2022
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2020
Speelduur
8 x 50 min.
Aantekening
Taalkeuze: Frans, Engels, Duits, Pools Ondertiteling: Nederlands, Frans, Pools, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
EAN
5051888260180

Besprekingen

Sinds de rellen zijn verscheidene jaren verstreken en iedereen probeert verder te gaan met zijn leven. Maar in de schaduw beramen William en Charlotte een plan dat de wereldorde opnieuw zou kunnen verstoren. Naarmate de tijd verstrijkt, worden de hoofdpersonen van Westworld Park gedwongen elkaar opnieuw te confronteren. IMDb score: 9/10.

Over Evan Rachel Wood

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Evan Rachel Wood (Raleigh (North Carolina), 7 september 1987) is een Amerikaanse actrice. Ze werd op het Filmfestival van Cannes 2007 uitgeroepen tot vrouwelijke revelatie van het jaar. Wood werd in zowel 2004 (voor haar hoofdrol in de dramafilm Thirteen) als 2012 (voor haar bijrol in de miniserie Mildred Pierce) genomineerd voor een Golden Globe. Voor Mildred Pierce werd Wood ook genomineerd voor onder meer een Primetime Emmy Award.

Biografie

Wood is de dochter van acteur Ira David Wood III (1947) en actrice Sara Lynn Moore (1958). Ze heeft twee oudere broers: Dana en acteur Ira David Wood IV (1984).

In 1994 deed Wood auditie voor de rol die Kirsten Dunst uiteindelijk speelde in Interview with the Vampire. Toch verscheen ze datzelfde jaar zelf ook in haar eerste filmrollen, zij het in televisiefilms. Wood kreeg op haar tiende voor het eerst een hoofdrol, in Digging to China. Dat jaar sp…Lees verder op Wikipedia