Boek
Nederlands

Magische verhalen over de stallen van Jorvik

Helena Dahlgren (auteur), Marie Beschorner (illustrator), Lammie Post-Oostenbrink (vertaler)
+1
Magische verhalen over de stallen van Jorvik
×
Magische verhalen over de stallen van Jorvik Magische verhalen over de stallen van Jorvik
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Als de Soul Riders horen dat iemand hun hulp nodig heeft, trekken ze langs de beroemde stallen op het magische eiland Jorvik om uit te zoeken wat er is gebeurd. Met kleurenillustraties. Vanaf 10 jaar.
Titel
Magische verhalen over de stallen van Jorvik / Helena Dahlgren ; illustraties Marie Beschorner ; vertaling en bewerking Lammie Post-Oostenbrink
Auteur
Helena Dahlgren
Illustrator
Marie Beschorner
Vertaler
Lammie Post-Oostenbrink
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Stallberättelser från Jorvik
Uitgever
Alkmaar: Kluitman, © 2022
112 p. : ill.
ISBN
9789020624144 (hardback)

Besprekingen

Vier magische paardenverhalen in de Star Stable-serie 'Soul Riders’. Het magische eiland Jorvik staat bekend om zijn stallen met paarden. Ergens op het eiland is er iemand die dringend de hulp van de Soul Riders nodig heeft. ­Linda, Alex, Anne en Lisa gaan langs de vele verschillende stallen van het eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, voor het te laat is. Maar hoe meer stallen ze bezoeken, hoe meer vragen er zijn…De verhalen in 'Magische verhalen over de stallen van Jorvik’ zijn geïnspireerd op de populaire online paardengame Star Stable en zijn in een simpele, vrolijke stijl geschreven. Helena Dahlgren (Solna, 1980) is schrijver en vertaler. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Met kleurenillustraties in de stijl van de game. Voor paardenliefhebbers vanaf ca. 10 jaar.