Dvd Engels

Call the midwife. Serie 7

Jennifer Worth (naar het werk van), Jenny Agutter (acteur), Linda Bassett (acteur)

Call the midwife. Serie 7

Jennifer Worth (naar het werk van), Jenny Agutter (acteur), Linda Bassett (acteur)
In 1963 krijgen de nonnen en verpleegsters van het klooster Nonnatus House in het arme Oost-Londen te maken met veel problemen en sociale veranderingen.
Titel
Call the midwife. Serie 7
Naar het werk van
Jennifer Worth
Acteur
Jenny Agutter Linda Bassett Helen George Judy Parfitt
Taal
Engels
Uitgever
Just Entertainment, © 2018
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
8 uur
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Naar de memoires van Jennifer Worth BBC productie Bevat de 8 afleveringen van serie 7 en de kerstspecial
EAN
8711983967823

Besprekingen

Zevende seizoen van een BBC-serie met ontroerende en meeslepende verhalen over de verpleegsters en vroedvrouwen van Nonnatus House, een Anglicaans klooster in een achterstandswijk van Londen, gebaseerd op de autobiografische bestsellers van Jennifer Worth (1935-2011). Hoofdpersoon Jenny Lee (Jessica Raine) verdween na drie seizoenen uit de serie, andere acteurs zijn onder meer Jenny Agutter, Helen George en Linda Bassett. Het is inmiddels 1963 en de nonnen en verpleegsters van het klooster krijgen te maken met veel problemen en sociale veranderingen. De Caraïbische vroedvrouw Lucille Anderson (Leonie Elliott) is nieuw in het klooster, een vrolijk en slim type met nieuwe ideeën. In Groot-Brittannië is deze serie een kijkcijferkanon. Acht afleveringen en de kerstspecial 2017.