Dvd
Engels

Bloodline. Het complete eerste seizoen

Kyle Chandler (acteur), Ben Mendelsohn (acteur), Linda Cardellini (acteur)
De familie Rayburn is een respectabele familie maar bij een reünie duikt opeens Danny op, het zwarte schaap van de familie.
Onderwerp
Familie, Geheimen
Titel
Bloodline. Het complete eerste seizoen
Acteur
Kyle Chandler Ben Mendelsohn Linda Cardellini Sam Shepard Sissy Spacek
Componist
Tony Morales Edward Rogers
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2016
5 dvd-video's
Oorspr. opname
2015
Speelduur
700 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling o.a.: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712609647754

Besprekingen

Eerste seizoen van een nieuwe (2015), speciaal voor Netflix gemaakt serie met onder meer Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini en Sissy Spacek. De familie Rayburn baat een succesvol resort uit in het zuiden van Florida. Ouders, zoon en dochter zijn allemaal geslaagd en tevreden. Totdat het zwarte schaap van de familie, Danny, de oudste zoon, terugkeert na lange afwezigheid en vastbesloten is te blijven. Oude wonden worden opengereten, geheimen komen aan de oppervlakte. De serie is goed ontvangen. De broeierige sfeer van het snikhete zuiden geeft een extra dimensie en naar mate het verhaal zich langzaam afwikkelt, wordt het onderscheid tussen goed en slecht steeds minder duidelijk. 'New Netflix thriller Bloodline is stylish and well-cast, but so slow burning that it verged on boring', vindt Michael Hogan (Telegraph 29-3-'15). Hij geef 2 sterren. Maar de meeste recensies vinden het langzame tempo niet hinderlijk of zelfs prettig verslavend en delen gemiddeld 4 sterren uit. Oo…Lees verder

Over Kyle Chandler

Kyle Martin Chandler (Buffalo, 17 september 1965) is een Amerikaans film- en televisieacteur. Hij won in 2011 een Primetime Emmy Award voor zijn hoofdrol als Eric Taylor in de dramaserie Friday Night Lights. Daarnaast won hij onder meer een Saturn Award in 1997 voor zijn hoofdrol in de dramaserie Early Edition en een Screen Actors Guild Award samen met de gehele cast van de historische dramafilm Argo (2012).

Biografie

Chandler is de zoon van Sally, een hondenfokker, en Edward Chandler, eigenaar van een boerderij en verkoopmedewerker van een farmaceutisch bedrijf. Hij groeide op in Loganville en in de buurt van Chicago. Hij volgde zijn opleiding (hoofdvak: theater) aan de University of Georgia. Hij is getrouwd met Katherine Chandler en heeft twee dochters, Sydney en Sawyer.

Filmografie

*Exclusief televisiefilms