Boek
Nederlands

Het vervloekte dorp

Sandra J. Paul (auteur)

Het vervloekte dorp

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Berry en haar tweelingbroer Ozan bloggen over bovennatuurlijke verschijnselen. Als ze ontdekken dat hun familie al eeuwen een belangrijk geheim bewaart, is dat het begin van een gevaarlijke zoektocht langs oude mysteries. Met zwart-witfoto’s. Vanaf ca. 15 jaar.
Extra onderwerp
Griezelverhalen (jeugd)
Titel
Het vervloekte dorp
Auteur
Sandra J. Paul
Taal
Nederlands
Uitgever
[Sint-Amands]: Hamley Books, 2022
232 p. : ill.
ISBN
9789464510294 (hardback)

Besprekingen

Een avontuurlijke mysterie-roman over de strijd tussen licht en duisternis. Berry en haar tweelingbroer Ozan zijn bekende bloggers over bovennatuurlijke verschijnselen. Als ze een graancirkel waarnemen en hun opa door een ongeluk in het ziekenhuis belandt, ontdekken ze dat hun famiilie al eeuwenlang een geheim bewaart. Samen met de mysterieuze Roth ondernemen ze een tocht langs Latijnse raadsels, Tempeliers, oude kastelen en verborgen cryptes. Naarmate de tocht vordert neem de druk toe — want dit keer gaat het niet om spannende verhalen, maar om de toekomst van de mensheid zelf. ’Sterrenjager’ is in een heldere, vlottte stijl geschreven en bevat enkele zwart-witfoto’s. Vanaf ca. 15 jaar. Jen Minkman (Alphen aan de Rijn, 1978) is een Nederlandse auteur. Na haar studie aan de Haagse Hogeschool werd ze lerares Engels. Sinds 2017 is ze fulltime auteur en uitgever.

Over Sandra J. Paul

Sandra J. Paul (1972) is een Vlaamse thriller- en jeugdauteur. Zij debuteerde in 2015 met de Young Adult paranormale thriller 'Het Eiland', het eerste deel uit de Eilandenreeks. Andere titels zijn 'De Geest', 'De Wolf' en 'De Ziel.'

Carrière

In 2015 werd zij laureate van de allereerste Aspe-Award, georganiseerd door uitgeverij Manteau en Pieter Aspe. Als gevolg daarvan bracht zij haar debuutthriller 'Azerty' uit. In 2017 verscheen haar tweede thriller 'Moordspel'. Datzelfde jaar publiceerde zij haar eerste Engelstalige paranormale Young Adult 'Heart-Beat' onder het alias Joanne Carlton.

Haar tweede Engelstalige thriller 'Kill Me Again' werd geselecteerd voor de London Book Club Author Anthology. In datzelfde jaar werd zij ook genomineerd voor de Cultuurprijs van haar gemeente Sint-Amands.

In 2018 werd 'Heart-Beat' vertaald als 'Hart-Slag'. Dit boek werd meteen het allereerste boek dat b…Lees verder op Wikipedia