Als Jess bedrogen wordt door haar vriend, gaat ze op zoek naar andere woonruimte. Ze trekt in bij drie vrijgezelle mannen voor wie het even wennen is aan hun vrouwelijke 'roommate'.
Taal
Engels
Uitgever
Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2012
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2011
Speelduur
ca. 493 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
EAN
8712626069041

Besprekingen

Amerikaanse comedy over Jessica Day, een vrouw van in de twintig die, bedrogen door haar vriend, op zoek gaat naar andere woonruimte. Ze trekt in bij drie vrijgezelle mannen: de gevoelige Nick, de ijdele Schmidt en atletische Winston. Het valt niet mee voor de mannen om aan hun vrouwelijke 'roommate' te wennen, maar Jess' beste vriendin, de knappe Ce Ce, helpt hen daarbij. In de hoofdrollen Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield en Lamorne Morris. NRC (7-12-'11) schrijft: '(...) actrice Zooey Deschanel (500 Days of Summer) maakt de serie tot een intrigerende nieuwkomer. De Los Angeles Times merkte na de pilot op dat kijkers misschien komen voor Deschanel, maar blijven hangen door het slimme script, de timing en de vertrouwde, maar toch verrassende karakters. 'Dit maakt New Girl een van de meest veelbelovende komedies en een van de meest veelbelovende shows van dit seizoen.'' De serie draait met veel succes in de Verenigde Staten en werd uitgezonden op RTL 5. Ze ontving vele nom…Lees verder

Over Zooey Deschanel

CC BY 2.0 - Foto van/door Amelia Beamish

Zooey Claire Deschanel (Los Angeles, 17 januari 1980) is een Amerikaans actrice en zangeres.

Biografie

Deschanel is de dochter van filmregisseur Caleb Deschanel en actrice Mary Jo Weir. Haar zus Emily is ook actrice.

Deschanel brak in 1999 door in de film Mumford. Ze speelde vervolgens bijrollen in films als Almost Famous (2000), Big Trouble en The Good Girl (beide uit 2002). In 2003 kreeg ze een hoofdrol in de film All the Real Girls. Sindsdien speelt ze grotere rollen, zoals in The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005), The Happening en Yes Man (beide uit 2008). In de Amerikaanse tv-serie Weeds speelde ze een kleine rol als de prettig gestoorde vriendin van Nancy's zwager Andy Botwin. Ook speelde ze de achternicht van Temperance Brennan in de crime serie Bones.

Sinds 2011 heeft ze de hoofdrol in de sitcom New Girl.

Lees verder op Wikipedia