Livre Néerlandais

Baby's eerste boekje over kleine baby's

Kate Rimmer (auteur), Mary Cartwright (auteur), Keith Furnivall (photographe)

Baby's eerste boekje over kleine baby's

Kate Rimmer (auteur), Mary Cartwright (auteur), Keith Furnivall (photographe)
  • 0-2 ans et plus
Maak kennis met tien baby's, een blije baby, een speelse baby en een slapende baby. Vierkant prentenboekje met kleurenfoto's van baby's. Vanaf ca. 1 jaar.
Sujet
Baby's
Titre
Baby's eerste boekje over kleine baby's
Auteur
Kate Rimmer Mary Cartwright
Photographe
Keith Furnivall
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Baby's very first little book of little babies
Édition
1
Éditeur
Sans lieu de publication: Usborne, 2012
[10] p. : ill.
ISBN
9781409545033 (hardback)

Beschikbaarheid en plaats in de bib

Commentaires

Dit kleine, bijna vierkante kartonboekje met afgeronde hoeken en een gewatteerd omslag is gemaakt voor kleine handjes. Kleine handjes van baby’s en heel jonge peuters die bladerend, kijkend en sabbelend de wereld verkennen. En die dan allemaal baby's tegenkomen, spelend, lachend, duimend, in de badjas en slapend. Op iedere pagina staat een foto van een prachtige baby, herkenbaar voor en door iedereen, in een voor baby’s karakteristieke houding. Af en toe staat er een kleine tekening van die baby bij – van de concrete foto is een abstracter beeld gemaakt. De tekst bestaat iedere keer uit het woord baby en het passende bijvoeglijk naamwoord ervoor. Het kleine boekje is ervoor gemaakt om vaak ter hand te nemen, in te zien, alleen of samen met een ander. Het kijk-lezen zal, zowel bij de baby zelf als bij de ander, met grote regelmaat een brede lach op ieders gezicht brengen. Vanaf ca. 1 jaar.

Baby's eerste boekje over kleine baby's

Kartonboekje met op elke bladzijde een foto van een baby met een andere gelaatsuitdrukking. Ter verduidelijking staat bij elke baby met één woord beschreven welke uitdrukking je ziet. Er worden zowel emoties als dagelijkse handelingen getoond.
Dit is een boekje met zeer weinig inhoud en de foto's bieden weinig meerwaarde. De dikke zachte kaft, de afgeronde makkelijk hanteerbare blaadjes en de kleurige stippen rondom de foto's zijn de meest aantrekkelijke aspecten van dit boekje.