Afhaalbib - vanaf 18 mei elke namiddag van maandag tot vrijdag

Vanaf 18 mei wordt onze dienstverlening aangepast en uitgebreid. De Jetse bibliotheken voorzien het afhalen van pakketten op afspraak, van maandag tot vrijdag van 14 tot 17 uur. Inleveren van materialen kan tijdens deze uren zonder afspraak.

Corona update

Hoe ga je te werk:

- je kiest de materialen die je wil lenen via de online catalogus op jette.bibliotheek.be. Je gaat daarbij steeds na of het materiaal beschikbaar (aanwezig) is in de bib door te klikken op 'Waar staat het'?

- je kiest maximaal 10 materialen.

- extra handig is het samenstellen van een lijst via Mijn Bibliotheek! Meer info? Klik hier.

- je bezorgt ons je selectie door een mail te sturen naar bibliotheek@jette.irisnet.be, of je telefoneert naar de bib tussen 9 en 17 uur op het nummer 02 427 76 07. Je vermeldt je naam en het nummer van je bibkaart.

- je vermeldt duidelijk de titel en auteur van het werk. Bij voorkeur verduidelijk je ook om welk type materiaal het gaat (jeugd- of volwassenenboek, strip, dvd, cd, luisterboek...). Als er onduidelijkheid is over welk materiaal het gaat, ontstaat het risico dat we je aanvraag niet juist kunnen behandelen.

- heb je weinig inspiratie? Vraag dan een verrassingspakket, en geef aan welk thema of genre je wenst te ontdekken.

- je ontvangt een bevestiging met de dag en het uur waarop je de materialen kan ophalen.

- het afhalen van materialen gebeurt van maandag tot vrijdag, telkens tussen 14 en 17 uur, en vindt plaats in de inkomruimte van de bibliotheek, Kardinaal Mercierplein 6.

Materialen kunnen tijdens deze uren zonder afspraak teruggebracht worden. Overhandig de materialen aan een medewerker, en stop deze niet in de inleverbus. De medewerker zal de materialen namelijk meteen dateren en in quarantaine plaatsen.

Let op!: donderdag 21 mei (O.H. Hemelvaart) en maandag 1 juni (Pinksteren) is de bib volledig gesloten.

Het bibliotheekteam wenst je alvast veel lees-, kijk- en luisterplezier, en hoopt je snel te mogen ontvangen!