Taalprikkels - muziek, dans en theater - 8/11 en 22/11 = geannuleerd

Tintelend toffe taalactiviteiten!

3 zondagen in oktober en november kan je op een verrassende locatie in Jette komen genieten van muziek, dans en theater! 3 gratis voorstellingen om je samen met je (klein)kinderen te verwonderen en te verwarmen.

De voorstellingen zijn Nederlandstalig, maar volwassenen en kinderen die thuis minder of geen Nederlands praten, zijn extra welkom!

De reusrus

TIME PLAY (5+) – Lap vzw - 8/11 = geannuleerd

Time Play (5+) is een locatievoorstelling waar 2 dansers ping pongen met elkaar via beweging en woorden. Kijk en beweeg mee met deze interactieve en coronaproof voorstelling! Na de voorstelling kunnen jong en oud samen (in hun bubbel) aan de slag met opdrachten rond de voorstelling via affiches die in de ruimte hangen.

Concept: Dafne Maes & Danaé Bosman / Dans: Magali Casters, Carli Gellings & Lara Deruyter

Wanneer: 8/11

Hoe laat: 11u en 14u

Waar: Ecole Notre Dame de Lourdes (in hangar) : Leopold I-straat 307-309, 1090 Jette

Voor wie: gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar

Voor meer info en inschrijven: bibliotheek@jette.irisnet.be, 0485 60 12 22 of kom gewoon even langs in de bib!

Time play

CHICA & FLICKA – Theater van A tot Z - 22/11 = geannuleerd

Elk kind voelt zich weleens 'anders', vanwege zijn afkomst of huidskleur, vanwege een stempel als ADHD of HSP, of vanwege een beperking... Ook Chica en Flicka verschillen erg van elkaar. Maar met (live)muziek en poëzie weten ze toch een brug te slaan tussen hun verschillende leefwerelden. En zo ontdekken ze dat ze meer met elkaar verbonden zijn dan ze op het eerste gezicht dachten. Conclusie: iedereen is anders, en toch hetzelfde!

Wanneer: 22/11

Hoe laat: 11u

Voor wie : gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar

Chica en Flica

In het kader van Taalprikkels, tintelend toffe taalactiviteiten in samenwerking met de Openbare Bibliotheek Jette, de Jetse Brede Scholen en Gemeente Jette.