Zomer in de bib

Het zonnetje schijnt….De zomer komt er aan! Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? Een spannend boek lezen? Nederlands oefenen? Lekker in het zonnetje iets lezen? Dat kan allemaal in de bib!

Wij sluiten namelijk niet, behalve op de sluitingsdagen 11 juli, 15 en 26 augustus. Aan de openingsuren verandert er niets, behalve dat we de jeugdafdeling deze zomer open doen vanaf 14u. Ook kan je je materialen meenemen tegen zomerse voordelen tot en met 31 augustus: uitleentermijn van 6 weken en 10 items per materiaal. Wat wil je nog meer?

Hou je wel van een beetje spanning? Dan is de zomer van het spannende boek iets voor jou! De bib heeft weer een selectie gemaakt van de beste thrillers en detectives van het afgelopen jaar.

Wil je ook tijdens de zomer je Nederlands oefenen? Dat kan in de bib op zaterdag 31 augustus van 14u tot 16u. Er gaat dan een Babbel in de bib door. Je bent van harte welkom!

Tijdens de zomer organiseren we een aantal voorleessessies voor jong en oud. Hou voor de exacte data en het aanvangsuur onze website en Facebook in de gaten.

En…vergeet ons terras ‘La Leesterrasse’ niet! Daar kan je in de zon of in de schaduw van de parasols de krant of een tijdschrift komen lezen.

Of misschien dommel je wel liever eventjes weg, terwijl je naar de blauwe zomerlucht kijkt met hier en daar een wolkje dat voorbij komt drijven….?

Tot ziens en een heel fijne zomer!