NT2 leerkrachten

Als NT2 leerkracht wil je dat je cursisten zoveel mogelijk hun Nederlands kunnen oefenen, toch? De bib van Jette biedt verschillende mogelijkheden. 

Zo kan je met jouw cursisten op bezoek komen in de bibliotheek voor een rondleiding op maat. Neem daarvoor contact op met de bibliotheek via e-mail: bibliotheek@jette.irisnet.be. Dan bekijken we samen hoe we het aan gaan pakken. 

Babbel in de bib

babbel-in-de-bib

Babbel in de bib

Geef je Nederlandse les aan anderstaligen? Voor jouw cursisten is er in de bib van Jette de mogelijkheid om op een leuke en gezellige manier hun Nederlands te oefenen. Een aanrader!

Nederlands leren

Blauwe Sticker NL

Collectie blauwe NL etiket

Jouw cursisten kunnen ook voor oefenmateriaal in de bib van Jette terecht. We hebben (net als iedere andere Nederlandstalige bibliotheek in Brussel) een speciale collectie N(ederlands) L(eren). 

 

Lid worden

Bibkaart

Gratis!

Na afloop van de rondleiding maken we graag tijd vrij om de cursisten lid te maken van onze bib. Weet dat lid worden van de bib van Jette gratis is. Je hoeft niet in Jette te wonen. Met de bibkaart kan je in alle andere Nederlandstalige bibliotheken van Brussel iets lenen. Al zien we jouw cursisten natuurlijk ook graag terug in onze bib! ;-)

Meer info